21. januar 2010

Natta kjære venn!

Henrik på tur i seng i kveld går bort til vugga for å si natta til lillesøster Nora, bøyer seg over henne og sier søtt "Natta kjære venn!" Kunne han vært hærligere?

Andre begivenheter denne uka:

Mandag skulle Henrik begynne på turning, men det ble bare en stor skuffelse fra ende til annen.. Både foreldre og turner selv var utrolig skuffet. Foreldrene skuffet over dårlig "stryring" av treningen og guttongen over at det ikke ble som han hadde tenkt.. Mye venting, ikke lov å klattre (forståelig, men skuffende for 3-åringen som eeeelsker å klattre) og de andre var større og mange kjente hverandre fra før, så han følte seg utenfor.. Så neste mandag turner vi hjemme i stedet! Og med en mamma som er tidligere barne-turn-trener og ei lillesøster som fikk turnmatte i julegave fra mormor og morfar, så skal nok det gå greit!

Tirsdag er hele gjengen tidlig oppe for vi skal med Nora på helsestasjon og Henrik til tannpleier. Da timene var samtidig blir det bestemt at pappa tar Nora på helsestasjonen for kontroll (og VAKSINE!!) og mamma reiser med Henrik til tannpleier. Mamma og Henrik blir sittende å vente leeenge på å komme inn til time, når mamma endelig er lei av å vente, får vi vite at grunnen til at vi etter 45 min fortsatt sitter å venter uten å komme inn, er at pappa har tatt feil av dag og tid...! Han hadde vist tenkt vi skulle sitte her å vente til onsadag kl 10.00... Tøysepappa!! :)

Onsdag er pappa på viktig møte..! Vi fortsetter bare å krysse fingrene. :)

Ingen kommentarer: